Paljon mahdollisuuksia koodareille!

Paljon mahdollisuuksia koodareille!

Saskia Salomaa|19 syyskuu 2018

Olisitko sä meidän uusi devaaja firman omaan tuotekehitykseen tai pilvihommiin?

Meille on ihan sama minkä ikäinen olet tai mitä tutkintoja sulla on suoritettuna. Vai onko mitään. Ei myöskään haluttu listata mitään 20 kohdan vaatimusmäärittelyä koska sellainen on turhaa.

Tärkeintä olisi, että sulla on useamman vuoden kokemus koodaamisesta. Teknologioilla ei niin ole väliä - meillä olet vapaa tekemään töitä miten ja milloin, sekä millä teknologioilla haluat. Et ole se tyyppi, jolle jonkun pitää aina joka kerta sanoa, miten homma tehdään, vaan ehkä enemmän se tyyppi, joka on turhautunut siihen, että asioita ei tehdä fiksusti. Toimistomme sijaitsee Espoossa ja asiakkaamme pääkaupunkiseudulla, olisi kiva nähdä sua toimistolla ainakin keskiviikkojoogan aikoihin! 

Tuotekehityksessä avainsanoja on chatit ja botit, mietittiin että pitäisikö tämä ilmoitus maustaa vähän tekoälyhypesanoilla, mutta katellaan sitä sitten kun tuut.

Me tarjotaan vapauden lisäksi kilpailukykyinen liksa, vakavarainen ja tuloksellisesti kasvava firma, jossa perustajat on töissä ja ylimääräinen säätö sekä politikointi minimissään. Sekä mahdollisuus vaihtaa halutessasi tehtäviä konsultointipuolelle, ymmärretään kyllä että aika aikaa kutakin hommaa. 

Kerro myös, jos sulla on jokin oma projekti. Järkätään sille aikaa. Kurkkaa siis avoimet paikat:

Front end developer

Back end developer

Full stack developer

Dev ops specialist

Cloud engineer

Kiinnostuitko? Hae nyt LinkedInin kautta ja jompi kumpi, Timo tai Pete meistä perustajista soittaa sulle. Jutellaan siitä, että kohtaisko sun ja meidän kiinnostukset. Tai voit säkin soittaa tai viestitellä meille! Voidaan sitten jutella paljon yksityiskohtaisemmin siitä, miten paljon meidän projekteissa pääsisi kehittymään. Peten tavoitat numerosta 040 586 2444 / petri.pellinen@lekane.com. Jos sulla ei ole LinkedIn-profiilia, niin laita viestiä suoraan Petelle.

Jaa tämä julkaisu

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Client cases
Client cases
Client cases

Kiinnostuitko?

Haluatko kuulla 5 konkreettista tapaa kehittää asiakaskokemusta verkossa? Jätä yhteystietosi, niin keskustellaan lisää.

Ota yhteyttä

LEKANE OY

Lars Sonckin kaari 12

02600 Espoo

CEO Marko Virtanen

Tel. +358 (0)400 428 515

CTO Petri Pellinen

Tel. +358 (0)40 586 2444

Sales Antti Vasala

Tel. +358 (0)44 544 6774

antti.vasala@lekane.com