Skaala - Helppoa vain yksi puhelu riittää!

Skaala - Helppoa vain yksi puhelu riittää!

Johanna Kontkanen|24 lokakuu 2016

Skaala on Pohjoismaiden suurimpiin kuuluva ikkuna-, ovi- ja lasiratkaisuihin erikoistunut palvelutoimittaja.
Vuodesta 1956 asti toiminut Skaala tunnetaan etenkin energiatehokkaista tuotteista ja kokonaisvaltaisesta palvelustaan. Vahvan kotimarkkinaosuuden lisäksi Skaalan tuotteita viedään pääasiassa Ruotsiin, Iso-Britanniaan ja Venäjälle. Vuonna 2014 Skaalan liikevaihto ylti noin 95 miljoonaan euroon ja yritys työllistää yli 500 henkilöä.

Rakennusmarkkinalla on kova kilpailu, joten se vaatii menestyvältä pelurilta selkeän brändin ja tehokkaat prosessit. Skaala antaa asiakkailleen rohkean lupauksen - vain yksi puhelu riittää. Skaalalaiset kantavat vastuun asiakkaan projektista sen jälkeen. Asiakkaan ei tarvitse ottaa vastuulleen projektin edistymistä eikä siihen liittyvää viestintää. Skaala onkin määritellyt omat sisäiset prosessinsa aina myynnistä toimitukseen saakka niin, että tämä asiakaslupaus pitää. Menestyksen avaimina ovat erinomainen tiimityö ja mutkaton kommunikaatio.

Lekane Dialogi-palvelu on osa Skaalan prosessia. Lekane Takaisinsoittopalvelu, call back, on ollut Skaalalla käytössä vuodesta 2014. Asiakas voi jättää pikasoittopyynnön Skaalan edustajalle Lekanen avulla. Lekane Dialogue hyödyntää älykästä asiakassegmentointia, joka tekee analyysin asiakkaan tarpeesta ja yhdistää asiakkaan keskusteluun oikean asiakaspalvelijan kanssa. Tämä on erityisen tärkeää tehokkaan prosessin ylläpitämiseksi.

Skaalan kokemukset Lekanen Dialogityökalusta ovat olleet erinomaiset. Myynti- ja asiakaspalveluhenkilökunta ovat kiitelleet asiakaskontaktien korkeaa laatua ja Skaala onnistuu mittaamaan entistä tarkemmin asiakaslupauksensa toteutumisen. 

Jaa tämä julkaisu

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Client cases
Client cases

Kiinnostuitko?

Haluatko kuulla 5 konkreettista tapaa kehittää asiakaskokemusta verkossa? Jätä yhteystietosi, niin keskustellaan lisää.

Ota yhteyttä

LEKANE OY

Lars Sonckin kaari 12

02600 Espoo

CEO Marko Virtanen

Tel. +358 (0)400 428 515

CTO Petri Pellinen

Tel. +358 (0)40 586 2444

Sales Antti Vasala

Tel. +358 (0)44 544 6774

antti.vasala@lekane.com