Devaaja, tule meille!

Saskia Salomaa|10 helmikuu 2017

Kiinnostaisiko ohjelmistokehittäjän pesti firmassa, jossa pääset itse vaikuttamaan paljon yrityksen tulevaisuuteen? Myönnämme rehellisesti: emme ole iso ja nimekäs. Tämä on myös vahvuutemme. Koska meillä ei ole luutuneita toimintatapoja tai vuosien tuomaa middle management -kerrostumaa, pääset itse vaikuttamaan siihen, millaiseksi työsi ja työpaikkasi muodostuu. Voit aina nykäistä toimitusjohtajaamme Markoa hihasta ja kertoa, mikä mättää.

Millaisia asioita kaipaamme sinulta? Vankkaa kokemusta ohjelmistokehittämisestä, tietysti. Lisäksi persoonasi on pienessä tiimissä kertaluokkaa tärkeämpi. Saat olla introvertti tai ekstrovertti, kunhan sinulla on halu oppia uutta ja kohdella kanssaihmisiä hyvin. Toivomme myös, että osaat kommunikoida ajatuksistasi ja ideoistasi - me kuulemme ne mielellään!

Vastuualueisiisi kuuluu suunnittelu- ja kehitystyö asiakasprojekteissa sekä Lekane Dialoguen tuotekehittäminen eri osa-alueilla, soveltaen useita erilaisia teknologioita. Näitä ovat muun muassa mobiilisovellukset, käyttöliittymät, erilaiset palvelinkomponentit, integraatiot ulkopuolisten tahojen järjestelmiin ja pilviympäristöön liittyvät tehtävät. 

Lue lisää ja hae LinkedInin kautta! Jos jokin vielä epäilyttää, meilaa, rimpauta, whatsappaa tai laita Telegram-viestiä perustajallemme Timolle (timo.ahokas@lekane.com, puhelin 040 760 7605) tai toimarillemme Markolle (marko.virtanen@lekane.com, puhelin 0400 428 515).

tagit:

Jaa tämä julkaisu

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Client cases
Client cases

Kiinnostuitko?

Haluatko kuulla 5 konkreettista tapaa kehittää asiakaskokemusta verkossa? Jätä yhteystietosi, niin keskustellaan lisää.

Ota yhteyttä

LEKANE OY

Lars Sonckin kaari 12

02600 Espoo

CEO Marko Virtanen

Tel. +358 (0)400 428 515

CTO Petri Pellinen

Tel. +358 (0)40 586 2444

Sales Antti Vasala

Tel. +358 (0)44 544 6774

antti.vasala@lekane.com