Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Rekisteriseloste

Selosteemme tiivistettynä: keräämme tietoa vain markkinointi-, tuotekehitys- ja asiakaskokemustarpeisiin.

Ylläpidämme sekä asiakas- että markkinointirekisteriä siksi, että voisimme kohdistaa potentiaalisille asiakkaillemme paremmin viestintäämme että asiakassuhteiden hoitoon. Eli tarvitsemme joitakin tietoja, jotta voimme kommunikoida kanssasi ja tuottaa sinulle juuri sopivia palveluita.

Keräämme dataa sekä asiakas- että markkinointirekistereihin sekä suoraan yhteydenpidostamme (puhelut, sähköpostit), kyselyistämme että siitä kun vierailet verkkosivuillamme.  

Asiakasrekisterissä kerättyjä tietoja ovat yhteyshenkilön nimi, yhteyshenkilön sähköposti, yrityksen nimi, titteli/rooli/arvo, puhelinnumero, yrityksen osoite sekä tilatut palvelut ja niihin liittyvät tiedot.

Markkinointirekisterissä kerättyjä tietoja ovat yhteyshenkilön nimi, yhteyshenkilön sähköposti, yrityksen nimi, titteli/rooli/arvo, puhelinnumero, yrityksen osoite sekä tehdyt toimenpiteet, ns. online-tunnisteet (cookie-data).

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on markkinoinnin ja viestinnän lähettäminen luvan antaneille henkilöille. Eli käytännössä jos olet tilannut meiltä vaikka ladattavan oppaan ja antanut sitä varten sähköpostiosoitteesi, löytyy se markkinointirekisteristämme ja saatamme lähestyä sinua markkinointiviestillä. 

Luovuttamiesi tietojen lisäksi käytämme markkinointirekisterin tietolähteinä muun muassa Google Analyticsiä, AdWordsia, Leadfeederiä, HubSpotia ja Mailchimpiä.

Molempia rekisterejä koskeva yhteyshenkilö on Lekanen toimitusjohtaja Marko Virtanen. Yhteystiedot ovat Lars Sonckin kaari 12, 02600 Helsinki / info@lekane.com. Sinulla on oikeus tarkastaa henkilötietosi, ja tehdä sen olemalla yhteydessä Markoon. Samoin jos haluat kokonaan pois markkinointirekisteristämme, niin ole yhteydessä Markoon ja poistamme sinut tietysti! Emme halua spämmätä. 

Kolmannet osapuolet voivat käsitellä tietoa vain siinä tapauksessa, että he tekevät markkinointitoimenpiteitä Lekane Oy:n pyynnöstä. Emme tietenkään myy tai luovuta tietojasi muiden yritysten markkinointitarpeisiin. Tietoja säilytetään digitaalisessa muodossa salasanalla suojattuna 24kk luomisajankohdasta (pl asiakasrekisteri 48kk luomisajankohdasta). 

Tietoja ei siirretä EU- tai ETA-alueen ulkopuolelle. Tietoja saavat käsitellä vain ne, joiden tarvitsee tehdä niin työtehtäviensä vuoksi. 

Tietosuoja

Keräämme sivustollamme kävijöistä tietoa ns. cookieiden avulla Google Analytics- sekä vastaaviin järjestelmiin. Hyödynnämme tätä tietoa esimerkiksi seuraavin tavoin:

  • parantaessamme verkkosivustomme käytettävyyttä
  • toteuttaessamme markkinointimateriaaleja
  • tehdessämme kävijäanalyysejä

Kiinnostuitko?

Haluatko kuulla 5 konkreettista tapaa kehittää asiakaskokemusta verkossa? Jätä yhteystietosi, niin keskustellaan lisää.

Ota yhteyttä

LEKANE OY

Lars Sonckin kaari 12

02600 Espoo

CEO Marko Virtanen

Tel. +358 (0)400 428 515

CTO Petri Pellinen

Tel. +358 (0)40 586 2444

Sales Antti Vasala

Tel. +358 (0)44 544 6774

antti.vasala@lekane.com